TEKİRDAĞ / ÇORLU - Vali Şenol Engin Anaokulu

Vali Şenol Engin Anaokulu

HAVUZLAR MAH. GÜLNİHAL SK. NO: 1/2 ÇORLU / TEKİRDAĞ
Vizyon
Çocukların beden, zihin, ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak . Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini ,iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak.
Misyon
Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen ,milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabile dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. Biz bütün çocuklarımızın eğitimlerini sağlamak, onların iyi olmayan davranışlarını unutturmak, var olan iyi davranışlarını pekiştirmek, yeni davranışlar kazandırmak, kendine güvenen yeni bireyler olarak yetiştirilmelerini fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07.45-18.30
Havuzlar Mah./ Gülnihal Sk./No:1,59850 Vali Şenol Engin Anaokulu/Çorlu/Tekirdağ
İl merkezine uzaklık 45 dk. (53,6 km) İlçe merkezine uzaklık 8 dk. (3,5 km)